Valikko Sulje

Misco refractrometri

595,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Miscon digitaalisella refractrometrillä voit mitata mm.maidon Brix pitoisuus ja kuiva-aine (valkuainen +rasva). Tälläinen versio löytyy  varasto tuotteena tällä hetkellä.

Optisesta mittarista löytyy myös versio, jossa on edellisten ominaisuuksien  lisäksi mitta-asteikko vasikan nestetasapainon mittaamiseen ja vasta-aineiden imeytymisen arvioimiseen vasikalla. Brix ja kuiva-aine testataan maidosta tai juomasta, nestetasapaino voidaan testata virtsasta ja vasta-aineiden imeytyminen verinäytteestä. Verinäytteen testaus vaatii sentrifugin käyttöä tai näytteen seisottamista. Brix mittaus asteikko on 0-56 ja kuiva-aine 0-15 %.

Miscon mittarit on tehty kestämään jatkuvaa käyttöä navetta olosuhteissa. Mittarit ovat erittäin helppoja käyttää, kaikki toiminnot ovat kahden napin takana ja helposti löydettävissä. Mittari kertoo tuoloksen suoraan mittauksen jälkeen näytöllä. Valmistajan kotisivut.

Mittaria käyttämällä voit varmistaa että ternimaito on riittävän laadukasta ja vasikalle juotettavassa maidossa/juomassa on riittävän korkea kuiva-aine turvaamaan vasikan hyvä kehitys. Kuiva-aine mittaus toimii erityisesti silloin kun haluat säätää erillislypsetyn maidon kuiva-ainetta ennen juottoa.

Mittaripaketti sisältää suojakuoret mittarille. Nämä ovat erilliset lisävaruste normaalisti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja siirry seuraavalle tasolle ternimaidon mittauksessa!

Mikäli olet kiinnostunut muista mittarin versioista ole yhteydessä Sampsaan p.0400 601 513 tai [email protected]

Miscon mittarin salkku ja suojus
Misco
Misco mittari
Asteikko

Brix, Brix + kuiva-aine, Kaikki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Misco refractrometri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *