Valikko Sulje

Tulevia matkoja

Alla löydät tietoja meidän tulevista matkoista.  Järjestämme myös useita erilaisia matkoja yhteistyössä eri asiakkaiden kanssa, joita ei ole lueteltuna alla.

Luonnollisesti tämän hetken COVID tilanne vaikuttaa myös matkojen valmisteluun. Meillä on useampia matkoja ns.putkessa, mutta valmistelut ovat tällä hetkellä pysähdyksissä.

Eurothier 11/2020

Saksan Eurothier on tänä vuonna viikolla 47 eli 17-20.11.2020. Matka koostuu kahdesta näyttely päivästä ja vierailuista.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse p.050 300 5037.

Japani 2121

Japani on erittäin omavarainen maatalouden suhteen. Japanin maidontuotanto on tila-rakenteen osalta hyvin samantyyppistä kuin meillä suomessa. Japanista löytyy erittäin hyvin johdettuja ja kehittyviä maatiloja. Omat erityispiirtensä tuo tietenkin kulttuuri ja maisemat.

Suunnittelemme tällä hetkellä Japanin maidontuotantoon keskittyvää matkaa vuodelle 2121, ajankohta on joko kevät tai myöhäinen syksy. Ohjelma koostuu tila vierailuista ja tutustumisesta maahan sekä sen kulttuuriin. Arvioitu matkan kesto on 7-8 päivää.

Mikäli olet kiinnostunut tästä matkasta lisätietoja saa Sampsalta, [email protected] tai p.0400 601 513.

Sinun matkasi?

Vuosien varrella olemme räätälöineet useille yhteistyökumppaneille heille sopivan matkan. Kohteena ovat olleet esimerkiksi Sveitsi , Itävalta, Saksa, Viro, Ruotsi, Tanska, Kanada ja Yhdysvallat. Mikäli olet kiinnostunut juuri sinulle suunnitellusta matkasta ota meihin yhteyttä sähköpostilla.