Valikko Sulje

Tulevia matkoja

Tuleville ulkomaan matkoille ei ole tällä hetkellä vahvistettuja aikatauluja. Odotamme tilanteen selkiytymistä maailmalla ja valmistelemme erilaisia matkapaketteja. Alla löydät tietoja muutamista suunnitelluista paketeista.

Eurothier

Vuoden 2020 Saksan Eurothier näyttelyä on siirretty keväällä 2021. Suunniteltu matka koostuu kahdesta näyttely päivästä ja vierailuista. Odotamme tilanteen selkeytymistä ja järjestämme mahdollisesti pienryhmä matkan näyttelyyn.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse p.050 300 5037.

Kanada 2021/2022

Olemme vuosien ajan järjestäneet monia maidontuottajien ammattimatkoja Kanadaan. Kanadassa maidontuotannon olosuhde on erittäin lähellä Suomea. Kanadassa on paljon nähtävää, koettavaa ja opittavaa. Valmistelemme tällä hetkellä maidontuotannon opintomatkaa Kanadaan toteutettavaksi.

Mikäli olet kiinnostunut tästä matkasta lisätietoja saa Sampsalta, [email protected] tai p.0400 601 513.

Venäjä 2021

Venäjän maatalous on kasvanut ja kehittynyt erittäin voimakkaasti viime vuosina. Suunnittelemme järjestettäväksi maatalousmatkaa Karjalan alueelle  kesällä 2021.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse p.050 300 5037.

Japani 2021/2022

Japani on erittäin omavarainen maatalouden suhteen. Japanin maidontuotanto on tila-rakenteen osalta hyvin samantyyppistä kuin meillä suomessa. Japanista löytyy erittäin hyvin johdettuja ja kehittyviä maatiloja. Omat erityispiirtensä tuo tietenkin kulttuuri ja maisemat.

Suunnittelemme tällä hetkellä Japanin maidontuotantoon keskittyvää matkaa vuodelle 2121, ajankohta on joko kevät tai myöhäinen syksy. Ohjelma koostuu tila vierailuista ja tutustumisesta maahan sekä sen kulttuuriin. Arvioitu matkan kesto on 7-8 päivää.

Mikäli olet kiinnostunut tästä matkasta lisätietoja saa Sampsalta, [email protected] tai p.0400 601 513.

Sinun matkasi?

Vuosien varrella olemme räätälöineet useille yhteistyökumppaneille heille sopivan matkan. Kohteena ovat olleet esimerkiksi Sveitsi , Itävalta, Saksa, Viro, Ruotsi, Tanska, Kanada ja Yhdysvallat. Mikäli olet kiinnostunut juuri sinulle suunnitellusta matkasta ota meihin yhteyttä sähköpostilla.