Valikko Sulje

Vuosien varrella olemme toteuttaneet useita ammattimatkoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vuodesta 2007 olemme aktiivisesti pyrkineet kehittämään omaa matka tarjontaammme. Matkat ovat suuntautuneet Eurooppaa, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Euroopassa pää kohteita ovat olleet Saksa, Ruotsi ja Sveitsi.
Yhteistyöverkostomme kautta meillä on myös mahdollisuus toteuttaa matkoja mm.Taskaan, Hollantiin, Italiaan Slovakiaan ja Romaniaan. Pääosin asiakkaamme ovat olleet maidontuottajia.

2019

PDPW 2019

Kävimme yhdessä Maitoyrittäjien kanssa Wisconsinissa PDPW seminaarissa.

Tarto, Maamess

Pienryhmä matka Tarton Maamess näyttelyyn.

Agritechnica

Pienryhmän kanssa Saksan Hannoverissa.

Italia 2019

Maitoyrittäjien ammattimatka Italiaan joulukuussa. Erittäin mielenkiintoisia tilakohteita ja muuta nähtävää Milanon lähellä.

2017

Agritechnica

Pienryhmän kanssa Saksan Hannoverissa.

Maito Kurikka hankkeen LEAN matka Tanskaan

Tutustuimme LEAN johtamisjärjestelmään seminaarissa. Vierailuja maitotiloilla ja koneasemalla joilla LEAN käytössä.

Wisconsin ja WDE

Perinteinen WDE matka. Matkalla tilakäyntejä ja perehtymistä maitotilan johtamiseen.

Maamess Tarto

Pienryhmämatka Tartoon. Matkalla vierailukohteina Kure Mois tila ja Forss laitevalmistaja.

2016

Kanada Ontario 16-24.3 2016

Kevättalven Kanada matka suuntatui Ontarioon. Maitotilojen lisäksi matkaan liittyi osallistuminen / tutustuminen PDO:n seminaariin Torontossa.

2015

Maitoyrittäjät Ruotsissa

Maitoyrittäjät R.Y:n kanssa tutustuimme keväällä Etelä-Ruotsin lypsykarjatiloihin. Kohteena oli kolme edistyksellistä ja hyvin hoidettua tilaa. Opintomatkalla päästiin syventymään perusteellisesti suurempien tilojen managementiin ja siinä sivussa viettämään aikaa Etelä-Ruotsin kauniissa maisemissa.

Kanada 2015

Keväällä kävimme pienemmän ryhmän kanssa tutustumassa Kanadan maidontuotantoon Ontarion alueella. Saimme hyvän läpileikkauksen Kanadalaisesta maidontuotannosta. Tänä vuonna talvi oli ollut Kanadassa varsin kylmä ja tästä syystä kevät oli myös huomattavasti myöhässä totutusta.

Sveitsiläiset Suomessa

Kesäkuussa 2015 Etelä-Karjalassa vieraili kolmenkymmenen hengen viljelijäryhmä Sveitsistä. Junailimme ystävillemme erikoisohjelman. Kiitos vierailutilojenmme ja Luston jätkän kulttuuripäivien matka oli unohtumaton meille ja vieraillemme.Ystävämme Sveitsistä toivoivat meidän vierailevan Alppimaassa useamminkin. Mennään Sveitsiin lokakuussa 2016

Maitoyrittäjät Viro

Maitoyrittäjien kanssa järjestimme erittäin kompaktin matkan Viroon. Matkalla tutustuttiin Virolaiseen maidontuotantoon ja siellä oleviin haasteisiin. Tilakohteet olivat erittäin huolella valikoituja ja hyviä. Tiloilla oli 200-2200 lypsylehmää.

Wisconsin ja WDE

Syksyllä 2015 järjestimme perinteisen maidontuottajien opintomatkan Yhdysvaltoihin. Tällä kertaa vierailimme Wisconsinin ympäristössä ja keskityimme erityisesti kustannustehokkaaseen maidontuotantoon. Tänä vuonna matkamme pääkohde oli Central Sands Dairy, joka on suomessakin vierailleen Gordie Jonesin omatila Wisconsinin pohjoisosissa!

Agritechnica

Tänä vuonna järjestimme Agritechnicaan penryhmä matkan. Matkan aikana vierailimme tilakohteilla ja vietimme näyttelyssä 2 päivää.

2014

Eurotier

Syksyllä vierailimme Eurothier näyttelyssä useamman ryhmän voimin. Pääryhmä koostui Maitoyrittäjät r.y:n jäsenistä ja Maitosuomen tuottajista. Tällä ryhmällä tutustuimme ensin Hollannin maidontuotantoon ja saimme kuulla katttavan katsauksen maailman maidontuotannon tulevaisuudesta Rabobankin edustajilta.

Tarto Maames 2014

Pienryhmämatka maames näyttelyyn. Matkalla tututuimme erityisesti Viron metsätalouteen. Majapaikkamme sijaitsi Tarton yliopistonmetsätalouskoealueiden keskellä.

Saksa 2014

Yhteistyössä Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskuksen kanssa järjestetty opintomatka kohteina Nordzuker, juurikatiloja, kasvinjalostaja Strube ja Amatzonen Osnabrukin tehtaat.

Kanada 2014

Keväällä 2014 järjestimme jälleen opintomatkan British Kolumbiaan Kanadaan. Matkalla tutustumme Kanadan maidontuotantoon, lehmien hyvinvointiin, tulevaisuuden teknologiaan ja uusimpiin navetan rakentamisratkaisuihin. Tilakohteita oli 20 kappaletta ja ne ovat pääosin automaattilypsytiloja, mukana on myös lypsyasematiloja. Matka sisälsi vierailun Brittiläisen Kolumbian komeassa vuoristossa ja huippukohtana oli lauantain jääkiekko-ottelu Rogers areenalla Teemu Selänteen tapaamisineen.
Edellisten vuosien tapaan matka oli todellinen huippuluokan ammattimatka!

2013

World Dairy Expo, Yhdysvallat

Syksyllä järjestimme perinteisen maidontuottajien ammattimatkan Wisconsiniin. Matkalla vierailimme yhdessä maailman parhaassa, maidontuottajille suunnatussa näyttelyssä, World Dairy Expossa. Viikon matkalla teimme useampana päivänä tilavierailuja ja tutustuimme maidontuotantoon Yhdysvalloissa. Matkalla oli mukana myös osanottajia Virosta ja Liettuasta.

Karusellilypsy, Hollanti

Kesällä olimme mukana järjestämässä pienryhmä matkaa Hollantiin. Matkalla oli mukana maidontuottajia, neuvojia ja suunnittelijoita. Kyseessä oli todellinen ammattimatka, joka oli paketoitu erittäin tiiviiksi paketiksi. Matkalla osallistujat perehtyivät erityisesti karusellilypsyyn ja sen mahdllisuuksiin.

Maidontuotanto, Etelä-Ruotsi

Keväällä olimme mukana rakentamassa maidontuottajien ammatimatkaa Maitoyrittäjät r.y:lle Ruotsiin. ja Matkalle osallistui reilu 20 henkeä ja matkalla tutustuimme maidontuotaantoon Ruotsissa. Matkasta oli pyritty rakentamaan mahdollisimman tiivispaketti, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua matkalle.

Luomumatka Itävaltaan

Keväällä matkasimme pienryhmän voimin Itävaltaan. BioAustrian kontaktien avulla vierailimme useilla luomutiloilla sekä luomutuotannon koneita valmistavissa yrityksissä.

Elmia Ruotsi

Pienryhmien kanssa katsastimme Elmian metsä ja karjanäyttelyt. matkaohjelmaan sisältyi myös tilavierailuja

Kanada

Keväällä järjestimme perinteisen maidontuottajien ammattimatkan Ontarioon. Matkalla keskityimme mm. kasvavan maitotilan ammattimaiseen johtamiseen, lehmien hyvinvointiin ja tulevaisuuden teknologiaan. Tällä matkalla pyrimme myös lisäämään koulutuksellista puolta ja tarjoaman jokaiselle osallistujalle uutta näkökulmaa oman tilansa töihin.

Agritechnica Saksa Hannover

Marraskuussa olimme useamman pienryhmän kanssa Agritechnica näyttlyssä Saksassa. Ohjelma sisälsi tilavierailuja.

2007-2013

Aikaisempina vuosina olemme järjestäneet lukuisi matkoja eri kohteisiin erillaisille ryhmille. Pää kohteemme on ollut Pohjois-Amerikka. Pohjois Amerikan matkoille on osallistunut yhteensä n.400 henkeä. Erityisesti Pohjois Amerikan matkojen merkitys Suomen maidontuotantoon on merkittävä. Samaan aikaan olemme totettaneet myös pienemmille ryhmille matkoja mm.Saksaan ja Sveitsiin. Olemme tottuneet räätälöimään matkat aina asiakkaiden tarpeiden ja mieltymysten mukaan.