Valikko Sulje

Tailwell II

390,00 

Tailwell MK II häntätrimmeri.

TailWell ® Power Tail Trimmer MK II

Tämä tuote on kehitetty Uudessa-Seelannissa helpottamaan lypsylehmien häntä karvojen leikkaamista. Lehmän häntä karvojen leikkaaminen pitää lehmän puhtaampana, parantaa maidon laatua, parantaa utareterveyttä, pitää lypsäjän puhtaampana ja helpottaa robotin kytkemistä. Parhaaseen tulokseen päästään kun häntien karvat trimmataan kahdesti vuodessa.

TailWell ® Power Tail Trimmeri käy lähes kaikkiin akkuporakoneisiin (14 voltin minimi), nopeus tulisi olla 1200–1750 kierrosta minuutissa. Suurempi kierrosnopeus ei nopeuta trimmaamista ja saattaa aiheuttaa laitteelle vaurioita, joita takuu ei korvaa. Kevyt akkuporakone on helpompi käsitellä ja siten suositeltava. Hyvällä Li-ion 1,5 Amh akulla pystyy trimmaamaan noin 70 häntää latauksella, riippuen olosuhteista.

Trimmaus toimii siten että ulompi terä pyörii ja sisempi terä on paikoillaan. Trimmausta suoritettaessa ei eläimellä ole loukkaantumisvaaraa. Terän säännöllinen voitelu on tärkeää. Voitelu pitää tehdä jokaisen 30–50 hännän välein. Voitelu tulee toistaa useammin, mikäli hännät ovat erittäin likaiset. Häntiä ei tarvitse trimmata ennalta, vaikka hännät olisivat pahasti likaantuneet. Voiteluun on syytä käyttää laadukasta öljyä, johon pöly/roskat eivät tartu.

MK 2 version terät ovat karkaistua ruostumatonta terästä. terien teroittaminen ei ole mahdollisella viilalla, mutta terien leikkuukyky voidaan palauttaa käyttämällä paketin mukana tulevaa pastaa. Yhdellä teräsarjalla pystyy trimmaamaan noin 5000 häntää.

Paketin mukana tulevat kaikki laitteen huoltoon tarvittavat työkalut, öljyn ja teroituspastan.

  • Akkuporakone ei sisälly pakettiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tailwell II”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.